F2P Szeptember 10-énÖrömhír, hogy nem kell október-decemberig várni, hisz a Turbine-Warner emberei úgydöntöttek, hogy nemvárnak addig.
A BETA sikerei eredményeként - "rengeteg ember volt, mindenkinek tetszett, ízzitsuk be a játékot hivatalosan is" - így SZEPTEMBER 10.én INGYENESSÉ válik a lotro, és ezzel együtt a várva várt Volume 3 Book 2 Enedwaith területével is megérkezik hozzánk!

Továbbá kiderült pár info arról, hogy berakják végre a Session play opciót, ami annyit tesz: amikor csak akarjuk ÚJRA játszhatjuk a session playeket is.
(Nagyon örülök ennek. "We Cannot Get Out session" )
És egy új technológiát vezetnek be, ami erre a kérdésre is ad választ : " De ha sztoriként végigvittem addig, hogy a szövetség elhagyta Lórient, akkor mit keresnek az egyik épületbe még mindig Rivendellben? , Illetve hogy hogy még mindig ott ácsorognak Caras Caladhornba a szövetség tagjai? . nos a válasz erre az új rendszerre a következő Dev Diary-ba rejlik, viszont az új Bookról is infokvannak, aki nemakarja megnézni az most netekintse meg, legyen meglepi, báár szinte már nincs semmi titok:)

DEV DIARY VOLUME 3 BOOK 2
WARDROBE SYSTEM


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz