Helm's Deep első morzsák


Megjelent az első hivatalos kép Helm's Deep kiegészítőről, rákattintva a fenti képre teljes méretben is megetkinthetitek. Holnap pedig már kezdődik a zárt béta tesztelés. Ezért aki eddig nem tette, mindenképpen nézze meg leveles ládáját, hátha kapott meghívást rá.
Hamarosan érkeznek az első Developer Diary-k is, ezek a class revampról fognak szólni.

Hozzászólás

Gabrolos   szept 16 (08:19)   Válasz erre
Sziasztok,

Tesztereknek ugye nem lehet nyilatkozni a bétáról, de azért pár szót írok róla :)

Túl sokat nem tudtam tesztelni de azért mentem egy kicsit, kipróbáltam az új trait fastruktúrát, a trait váltásokat és körülnéztem picit.

Az új trait/skill rendszerről... háát nem annyira tetszett, bár ha jól látom, kicsit nehezítették a játékot (csampit és kapit néztem meg csak), hogy alapból nem aktív az összes skill, amit váltogatni lehet bármikor, de ez egyenlőre úgy volt rossz, ahogy... össze-vissza keveredett a quick slot bar állandóan, nem sikerült a három fát úgy elhelyezni, hogy ott legyenek a skillek, ahol kell, illetve volt ami meg se jelent, úgy kellett kihúzni a skill listából mindig,.. meg kell majd szokni...

Volt bug rendesen, jelentettem párat én is... remélem ki is javítják... kinézetre a szokásos, szép lesz az új rész is, bár a terület sajátossága a puszta, így lesznek kopár területek, ahol túl sok mindent nem látni... a lovak cicomázása, ahogy olvastam is nem igazán aratott sikert, nálam se, az összes lóra ráaggatták ha kell, ha nem a zászlókat, elég béna volt, szerintem ki is veszik...

A cucc gyártást nem próbáltam, de ugye új szint lesz, linkeltek be jó ékszereket, stb. úgyhogy lehet megint farmolni az alapanyagokat! :)

üdv.
Gabro

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz