HírekMordor kiegészítő
Megérkezett!
Nyári Fesztivál!
Július 16-ig!

A várva várt kapitány updateEgy eredménye biztosan volt annak, hogy összevonták az amerikai és az európai fórumokat: sok mérges kapitány talált hirtelen egymásra, akik ugyanazt a nézetet vallották. Nagyobb dps kell.
Úgy tűnik a Turbine két év után végre beadta a derekát, tegnap Rask (Turbine csapatból) a hivatalos fórumon bejelentette a változásokat.

DraigochTöbb hete semmi hír Vasudvardról, mától ennek vége. Igaz, csak egy Concept Art, de ez is vmi. A képen az új 24fős raid főbossa, Draigoch, aki hasonlít Thorog sárkányra. Draigoch az egyik legerősebb lény lesz Középföldén. A játékban nagyon részletesen kifogják dolgozni, beszélni is fog tudni, mint Smaug. Bilbo szavait idézve: "Sárkány? Nincsenek már vagy ezer éve! ". Mi azért menjünk biztosra:).

Summer Festival 2011Itt a nyári fesztivál! Az Event Június 21-től - Július 12ig tart. Nemfűznék hozzá semmit, menjetek inni, enni és szórakozni!
Akinek kell egy leírás, mi hol található kattintson a linkre:

Summer Festival 2011

Vasudvard SzeptemberbenMár szeptemberben megjelenik!

Jött pár új infó és már elő is lehet rendelni a következő kiegészítőt, sőt új trailer is érkezett. Hamarosan részletesebb infok és képek is jönnek, addig a Vasudvard oldalát meglehet tekinteni, illetve előrendelni 3 különböző verziót:

Rise of the Isengard hivatalos honlapja

Update 3: Lost Legends of EriadorMegvan a cím, megvan a dátum, márcsak türelmesnek kell lennünk. VIP-esnek minden ingyenes lesz, a Free játékosoknak a 2új instáért és skirmishért fizetni kell , 200-300TP körül lesznek.Talán valamivel kevesebb tartalom jön, mint az előző updateben, de amik jönnek azok egész jók, új insták,skirmishek, új itemek, és rengeteg bug kijavitása vagy épp régi dolgok felújítása. A részletes teljes patch notes:

Update 3: Lost Legends of Eriador patch notes

Rise of Isengard: Creep változásokPár creep class változtatást közöltek a készítők az őszi kiegészítőből, habár sokmindenre nem derült még fény, de aki szereti a monster play-t mindenképpen nézze meg:

Weaver Update
Warg Update
Reaver Update
Blackarrow Update
Warleader Update
Defiler Update

Turbine-CM bejelentésMa jelentették be, hogy hamarosan az európai játékosok is a Turbine alatt fognak játszani a LoTRO-val, tehát átveszik a CM-től a szervereket. Miért jó ez nekünk? Június 1-től mindenki úgymond a nagy Turbine Global Serviceben lesz, igy a megjelenő hírek, patchek, megjelenések, mindenkire érvényesek lesznek. Lesz nekünk is My Lotro. ahol a neten is megnézheted a karaktereidet. Újra lehet majd multi hónapos VIP tagságot és gamecardokat is venni a boltokban. Ki mit gondol erről? (számomra van jó és rossz oldala,de majd kiderül)

Turbine Global Service

4. születésnapBOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LOTRO!! Igen újabb év, újabb ünnep, újabb eventek a játékba. Idén a 4. születésnapját ünnepli kedvenc MMO-nk, így ingame se fogunk 1 percig se unatkozni. A dupla xp, monster ölésből szerzett tokenekből ajándékokat válthatunk ki, illetve a kocsmabunyóval és lóversenyekkel egy újabb fantasztikus lovat lehet szerezni, igaz a megszerzése akár napokba is telhet (min 1 nap), de megéri beszerezni amig tart az event. Továbbá vannak nagyszerű house itemek, pl MALOM!!. Szóóóval jószórakozást, igyunk és mulassunk, ünnepeljük a Lotro 4. születésnapját! ( az event max 1 hétig tart)

4. Születésnapi guide

The Hobbit
Elkezdődött A HOBBIT forgatása, készen vannak nagyjából a díszletek, szereplők megvannak. Betekintést láthattok az előkészületekbe egy 10perces videóban. Láthatjátok Elrond házát, Bilbo házát, a törpöket, 1-1 új faj bemutatása, barlangot és pár információt a filmmel kapcsolatba. Huu én már várom, hogy végre beülhessek a premier vetítésre! Remélem ti is csatlakoztok majd;):
Tekintsétek meg a videot:

The Hobbit Start

Dunedain rádióAz első és tán egyetlen hivatalos rádió Tolkien világából. A nap 24órájában lehet hallgatni. Zenék, vetélkedők, beszélgetések. A filmekből is hallható zenék, de a stílushoz illő számok is szerepet kaptak. Érdemes hallgatni, ha van rá lehetőség. Alant a link:

Dunedain Radio

Oldal:  1 2 3 ... 12 [13] 14 15 16