Update 15: Gondor AflameNovember 5-én megérkezett az Update 15: Gondor Aflame nevű frissítés; a már sokunk által várt Beorning classal és Gondor egy újabb szeletével. Igyekszem összefoglalni a legfontosabb dolgokat.

Epikus küldetések, csata
Folytatódik a Volume 4, melyben Minas Tirith felé vezető utunk egy következő állomáshoz érkeztünk, részt vehetünk Pelargir visszafoglalásában. A csatában Elrond fiait kell segítünk, hogy megnyissuk a várost Aragornnak és seregének. Megújult a csaták loot rendszere is, mostantól a harcban szerzett Merit-ért barterelhetünk ékszereket.

Új területek
A frissítéssel Gondor középső részére léphetünk, ami 3 (és fél) terület részt foglal magába: Ringló Vale, Dor-en-Ernil és Lebennin (illetve Pelargir). Számos új küldetés, két új repu frakció, landcape bossok, napi és bounty küldetések és persze sok új reward.
Ára 795 TP.

Beorning
Megérkezett a Beorning avagy bőreváltó. Az új class három szerepköre a dps, support és tank. Nem használ powert, helyette emberként támadásaiból Wrath-ot növel, amit medve formában tud elhasználni.
Ára 1000 TP, karakter hellyel csomagban 1295 TP.

Egyéb
- Új cosmetic petek.
- Music system revízió, sokkal jobb hangzás érdekében.
- War-steed max szint 60-ra nőtt.