Üzenőfal - Gondolin's Heritage

Üzenőfal (összes)


sziasztok kis segítséget kérnék. a szünet alatt valamiért károsodott a feltelepített játékom ami még az eredeti dobozos volt. ezt újra felraktam, de nem indul el, hanem rávezet egy olyan oldalra ahonnan letölthetem ha generálok egy új felhasználói fiókot. A kérdés, hogyan tölthetem le úgy, hogy megmaradjon a régi fiók, tehát a régi karaktert tudjam használni? ez most lehet egyértelmű, csak én ugye eddi a lemezt használtam így félek hogy elrontok valamit
ez nagyon LOL
Sokszor volt,hogy kifogytam a varázsigékből.Szarumán is már megpörgetett egy kétször. Régen cimborám volt ,most már inkább rá se nézek.A palantírját elvenném annak a vén szemétnek . -ol-
Héé egy Csabi. Mikor jössz már online? :-P
gyűrűk ura majka belehalok paródia Kötelező
http://www.youtube.com/watch? v=e1ePANhTzXI&feature=plcp
Hajrá mykee, veled vagyunk!
Rendben Mykee, Neked is sok sikert a költözéshez.
Sziasztok. Én most bizonytalan ideig nem leszek játékban, mert másik városba költözöm, így nem lesz netem. Lehet 2 hét lehet 2 hónap de visszatérek, bár egyenlőre szállodában lakom majd mert lakást még nem találtam.Addig is mindenkinek sok sikert és jó játékot kívánok.
Máris 76 ! :D
A szerverek ének, vágtassunk Rohan földjére!
Known Issues! http://forums.lotro.com/showthread.php? &postid=6465770#post6465770
Igen hasznos összefoglaló: http://forums.lotro.com/showthread.p hp?482820-Riders-of-Rohan-Launch- Day-FAQs
Milyen licit?
175.000 forinton van a licit?! Eladom basszus az enyémet :D
https://www.facebook.com/media/set /? set=a.494569507227500.116488.316 034895080963&type=1 Néhány kép.
Mindig ilyen jól sikerülnek ezek, csináltam jó sok képet is, majd töltök fel belőle pár jól sikeültet.
Elég durván :D
Beta záró eventen megint elgurult a gyógyszere a GM-eknek.
Néztem én is, de sajnos már nagyon magas az összeg számomra :(. Amúgy ezek a pénzek most jótékony célokra mennek, így akinek van rá keret és szretne adományozni most megteheti, sok ilyen aukció van.
Akit érdekel az esetleg kihasználhatja az újabb lifetime vásárlási lehetőséget. íme az állás eddig. http:// casualstrolltomordor.com/2012/10/ auctions-lotro-lifetime-account/
Aham, de ha in-game neveddel regeltél volna, már rég megtörtént volna :P
ohm... elfogadna valaki a raidplanne regisztraciom? :) igy nem tudok jelentkezni. Koszi! (Katelein)
Nem jól számolsz... pl Eriador minden területén volt 1 repu frakció, itt most 4 vagy 5 terület lesz. Szóval a 4 repu frakció szerintem pont ideális. És igen, minden terület szép nagy. Ráadásul minden frakcióhoz az Hytbold küldetések is beszámítanak.
Nahát, van lv85-ös trainer a beta-ban, nem is láttam eddig. És 4 új frakció lesz az új térképen, megint grindelhetünk mint az állat. Remélem nem ezzel akarja a turbine a jövőben növelni a játékban töltött időt, hogy egy-egy területen egyre több frakció lesz. Régen területenként egy, aztán móriával jött a kettő, most a ROR 4. Programozókat alapul véve a 8 jön ezután :)
Jaja, csomó fórumot találtam ahol az a téma, a lotro az ati-t favorizálja. Na ez elmúlt...
Ati az már nem Ati kártya :P, sajna AMD :(. Am azért kicsit furcsa, mert emlékszem korábban reklámozták együtt a LotRO-t és ATI kártyát. Most meg úgy néz ki Nvidián kevesebb a probléma.
Az én Ati HD6600-asomat sem szereti mindig a játék...
Jól néznénk ki Bunny ha egy játék AMD kártyát támogat, így azon vígan futna nvidiát meg nem és csak alig menne el rajta. Szerintem a kártya készítői írjanak normális drivereket, ne vacak keszekuszákat.
Inkább az a baj, ha egy játék NEM támogat egy kártyagyártót.
Oldal: 1 2 3 [4] 5 6 7