KinshipRólunk

Kinshipünk az Evernight szerveren található!

A Gondolin's Heritage (GH) a Gyűrűk Ura világáért rajongó magyar játékosokat tömörítő progresszív kinship az Evernight szerveren. 2009. januárjában Wayfarers of Destiny néven alakultunk, a jelenlegi nevünket 2010. nyarán vettük fel. 2016. június végén átköltöztünk az Evernight szerverre.
Kinünk jelenleg a legsikeresebb magyar kinship, több raidet is magyarok közül elsőként teljesítettünk, mi rendelkezünk a legerősebb, legjobban felszerelt csapattal a hazai klánok között.
Nagy hangsúlyt helyezünk a mindenkori legnagyobb szintű insták, raidek leküzdésére, és a PvMP területen kalandozásra (mindkét oldalon). Fesztiválok idején szervezünk közös online mókázásokat is, de van saját kinlottónk, amelyen értékes ajándékokat sorsolunk ki. Bár fontos számunkra a csúcs raidek teljesítése, nem vagyunk szemellenzős raid fanatikus kin, elsősorban a játék élményéért vagyunk együtt.
A tagok segítséget kapnak a fejlődésben, példásul craftolt itemek, kisebb szintű insták, csapatos küldetések. A szervezett insták, raidek segítségével mindenki hozzájuthat a legjobb felszerelésekhez, karakterük megismeréséhez pedig Class Elder-ek adnak útmutatást. Csapatmozgásokat, instákat saját raid planner-en szervezzük és TS3 segítségével kommunikálunk egymással.


Vezetőség

Leader:
Atarandir (Eelengal, és még sok alt)

Officerek:
Moyrinn, Mirlo, Hunor-1


Tagfelvétel

Milyen jellegű játékosokat várunk a Kinshipbe?
Kinünkbe minden magyar nyelven beszélő játékos felvételt nyerhet, aki jelentkezik honlapunkon és elfogadja a kinship szabályait. Emberi normákat nem sértő, politikai illetve publicisztikai személyek nevét nem viselő karaktereket veszünk csak fel. Első lépésben recruit leszel, ez a státusz legfeljebb egy hónapig tart, majd akkor válhatsz teljes jogú taggá, ha a kin valamelyik vezetője (officer/leader) erről úgy dönt. A taggá válásnak nem feltétele sem a maximális szint elérése, sem a VIP előfizetés.

Tagfelvételi oldal.


Alt karakterekről
1, Ha valaki felvételt nyert hozzánk, akkor elvárjuk, hogy alt karaktereit lehetőség szerint hozzánk hozza. Más aktív magyar kinshipnek az Evernight szerveren pedig nem lehet tagja.
2, Altokat nem veszünk fel úgy, hogy a main karakter egy másik aktív kinship tagja. Ilyen esetben ne is jelentkezz. Ha nagyon szeretnél jelentkezni, és valami erős érvvel meggyőztél minket, hogy bevegyünk, ez esetben tagságod recruit lesz, mindaddig, amíg a többi karaktered hozzánk nem hozod.
3, Ha valakiről menet közben derül ki, hogy más kinshipben is játszik (és tapasztalat alapján ez mindig kiderül), akkor alapos mérlegelés után dönthetünk a játékos azonnali kizárásáról vagy felajánljuk, hogy válasszon, hol szeretne játszani.

Szabályzat

Tagok jogai
A tagok egyenlőek, nem teszünk különbséget egy béta verzió óta játszó és egy most csatlakozó kin tag között. Mindenkinek joga van a raidekre jelentkezni, felszerelést vagy speciális itemet kérni, egyforma feltételekkel gyűjthet DKP-t és licitálhat abból, stb.
Mindenkinek alapvető joga van a való élethez (real life), ami azt jelenti, hogy nem érhet senkit hátrányos megkülönböztetés, ha a való élete miatt kevesebbet játszik.

Tagok kötelezettségei
Mivel egy csapat tagja vagy, ezért minden megnyilvánulásod a csapatot is minősíti. A tagnak kötelessége betartani az alapvető emberi normákat és az online játékok írott és íratlan szabályait, mint például nincs kéregetés, nincs noobozás, nincs ninja-zás (viszel mindent, amit látsz, ha kell, ha nem). Minden tagnak kötelessége a GH kinship jóhírének megőrzése.
Kötelező mindenkinek kitöltenie a kinship panelen a player note-ot, Ide kell írni, hogy az adott karakter main vagy alt (ez esetben kinek az altja), szakmája és annak szintje.
Tilos a kinship csatornán és a TS-en más kintag szidalmazása, káromkodás, a személyes problémákat privát kell rendezni. Akinek a vezetőséggel van gondja beszéljen a Leaderrel, de ne feledje, Ő csatlakozott hozzánk, tehát neki kell elsősorban alkalmazkodni!

Csapatjáték
A GH kinship tagjainak elsődleges játékcélja a raidek, insták legyőzése, ezért tagjainktól elvárjuk, hogy ezeken az eseményeken lehetőségeikhez mérten részt vegyenek és ennek szükséges feltételeit megteremtsék, vagyis törekedjenek a legmagasabb virtue trait elérésére, rendelkezzenek a kinship által látogatott raidekkel, instákkal. A raidekre saját Raid Plannerünkön lehet jelentkezni, a jutalmazás DKP alapú rendszerben történik. Mindenkinek kötelessége kijelölni egy main karaktert aminek geareléséhez a kinship a maximális segítséget megadja.

Felszerelések, itemek
Kinünkben minden szakma művelője megtalálható, és elvárás, hogy minden tag szakmázzon.
A tagok kérhetnek felszerelés gyártást más tagoktól, a megfelelő szakma művelőitől pedig elvárás, hogy lehetőségekhez mérten teljesítsék a felmerülő kéréseket. Ezért anyagi ellenszolgáltatást nem kérhetnek, kizárólag az előállítás költségét illetve a szükséges alapanyagot. Természetesen nem nézzük jó szemmel ha valaki folyamatosan csak kér és soha nem ad! Egyéb értékes barter itemekkel kapcsolatban (pl. empowerment scroll stb) mérsékelten tolerált a kinen belüli kereskedés, de elvárás, hogy egymásnak AH és Global ár alatt adjuk el a tárgyakat, hiszen “családtagok” vagyunk.

Tag kizására
Aki megsérti az alapvető viselkedési normákat, nem hajlandó a kulturált együtt játszásra, nem tartja be a kin szabályzatát vagy rossz hírét kelti, a vezetőség ellen uszít, klikkesedéssel rombolja a csapatszellemet vagy bármi egyéb módon kárt okoz a kinshipnek, az kizárásra kerülhet. Először az illető privát figyelmeztetést kap, ezt követő újabb szabálysértés esetén kizárásra kerül, és elveszíti a DKP pontjait is. A kizáráshoz legalább 2 vezető (officer/leader) közös megegyezése szükséges. Az így kizárt tag legalább 3 hónapig nem kérheti az újbóli felvételét, ez idő letelte után a vezetők közös döntéssel határozhatnak a kizárt tag visszavételéről. Aki legalább 100 napig nem játszik, az kizárásra kerülhet. Aki ilyen módon lett kizárva és vissza szeretne jönni, felvételt újra kérvényeznie kell valamelyik vezetőnél.

Kilépés a klánból
Kinünkből bárki bármikor kiléphet, csak annyit kérünk jelezze felénk, hogy ezt miért teszi. Van-e valami különleges oka: nem kapott segítséget, összeveszett egy taggal, vagy egy vezetővel, esetleg egyszerűen megunta a játékot. Bármilyen felmerülő probléma esetén elvárjuk a tagtól, hogy megkeresse valamelyik vezetőt, hátha lehet segíteni a problémán.
Ha egy tag kilép a kinből, de a kilépéstől számítva 2 napon belül vissza jelentkezik, akkor nem éri semmilyen hátrány és visszakaphatja tag státuszát (amennyiben ez idő alatt egyetlen kinnek se lett a tagja). Ezt következmények nélkül csak egyszer lehet megtenni. Bizonyos esetekben a Kinship vezetője dönthet másképpen és megvonhatja ezt a lehetőséget.
Ha a kilépés után eltelt 2 nap, és vissza akar jönni, akkor erről a vezetők szavaznak. Ha visszavételről döntenek, akkor 1 hónap recruit státusz után válhat újra teljes jogú taggá.Ha bármi egyéb kérdés merül fel benned, bátran irj valamely vezetőnek!

Sok sikert kívánunk nálunk!