HírekMordor kiegészítő
Megérkezett!
Nyári Fesztivál!
Július 16-ig!

Karácsony 2017Áldott, békés karácsonyt és boldog, lootban gazdag új évet kívánunk minden tagunknak!

MordorJúlius 31-én, hétfőn érkezik a játék 6. kiegészítője, Mordor. 10 hosszú év után beléphetünk Sauron birodalmába, láthatjuk az Egy Gyűrű sorsát, ami megpecsételi Középfölde jövőjét és ott lehetünk számos új történet születésénél.

Húsvét 2017Áldott, boldog húsvétot kívánunk minden kedves tagunknak!

Update 20: Battle of the Black GateMegérkezett az Update 20: Battle of the Black Gate! Hosszú-hosszú kalandozások és küzdelmek után elérkeztünk Mordor kapujához, hogy megvíjuk a Középfölde sorsát eldöntő csatát. Csatlakozzunk Aragornhoz, az északi kószák csapatához, a gondori és rohani seregekhez, hogy kihívjuk Szauront és elvonjuk figyelmét az őt fenyegető igai veszélyről.

Karácsony 2016Áldott, békés karácsonyt és boldog, lootban gazdag új évet kívánunk minden tagunknak!

Update 19. March of the KingHamarosan megjelenik a LotRO legújabb frissítése, az Update 19. March of the King! Hőseinket Észak Ithília gyönyörű tájain keresztül kísérhetjük Dagorlad kapujáig, közben érdekes és izgalmas küldetéseket teljesítve. A frissítéssel debütál egy teljesen új Housing rendszer valamint az end-game tartalomról sem feledkeztek el a készítők.

Throne of the Dread Terror T1Kinshipünk tegnap este sikeresen teljesítette a Throne of the Dread Terror raidet T1 szinten egy menetben! Külön öröm, hogy mindezt Kinünk a maga erejéből oldotta meg, külsősök segítsége nélkül és több nehéz taktikát csapatunk dolgozott ki. Gratulálok minden résztvevőnek a remek munkáért, irány hamarosan a T2!

Transzfer 2.0 - Evernight

Kedves Kintagok és érdeklődők! Úgy döntöttünk, hogy ott hagyjuk a Laurelint és az Evernight szerverre költözünk. Minden visszatérő tag, valamint új érdeklődő játékos ezentúl az Evernighton keressen minket.

Update 18: The Battle of Pelennor FieldsKedden jelenik meg az Update 18: The Battle of Pelennor Fields. A frissítéssel 5-el nő a maximálisan elérhető szint, két új terület és 3 új insta érkezik, valamint folytatódik az Epikus Történet is.

Húsvét 2016Kívánunk minden kedves tagunknak és családotoknak áldott, örömteli húsvéti ünnepet!

Oldal:  [1] 2 3 ... 14 15 16