HírekMordor kiegészítő
Megérkezett!
Nyári Fesztivál!
Július 16-ig!

Burglar Developer DiaryMáris megérkezett a 2., burglar class módosítása. Hasonlóan a minstrelhez sok hasznos újítást kapott a burglar is. Ilyen Például a Stealth Detection növelés + gyorsaság, egy máris kedvenc új skill a " Safe Fall". ami által nemsérülünk meg, ha magasról leugrunk. Erősebb Fellowship Manouver, új stancek és még sok jó dolog.
Íme a lista:

Burglar Developer Diary

Minstrel Developer DiaryHolnapi karbantartás alkalmával érkezik az előző frissítés (Update 1) javítása.

Azonban közeledik egy nagyobb update, az első negyedévi frissités (Q1).
Sokan tudjuk mit tartalmaz: Új insták, kaszt módosítás, lvl65ös first age fegyver stb... Nemrég tették közzé az első Developer Diary-t ami az egyik class módosítást tartalmazza. ( 3 kasztot fognak módosítani).

Új skill, megannyi módosítás, cooldown csökkentés.. Hamarosan egy gyorsabb, pergősebb, erősebb, jobban gyógyitó healer-t kapunk!


Minstrel Developer Diary

Boldog új évetBoldog Új Évet Minden kedves LoTRO játékosnak! Holnap elmondhatjuk hogy "idén" megérkezik a következő kiegészítő a Rise of Isengard. Végre Rohan területére is léphetünk. Ma pedig tessék sokáig fent maradni, jót bulizni, játszani, nevetni és koccintani az új évre!

Yule Festival 2010UPDATE! Holnap (Dec. 14-én) megérkezik a Yule Festival! Jó szórakozást mindenkinek!

Brrrrr.. Megjött a hideg, a tél, bár kedvenc fantasy világunkban még javában lehetne napozni Evendim partjainál.
De nemsokáig, hiszen hamarosan jönnek az ünnepek. A tájat hólepi el, és elkezdödik a Yule Festival!
A készítők szerint az eddigi legjobb Festival/Event-el lesz dolgunk. Rengeteg új játék lesz,számtalan reward és ha ez nem elég EGY ÚJ KIS TERÜLET, ami a FROSTBLUFF nevet kapta. Nem kell nagy területre gondolni, viszont aki erre a területre rép, az garantáltan fázni fog, Ezen a területen fog játszódni minden, lesz történeti szál, számtalan quest, hógolyózás, hóemberépítés,(vagy épp hótroll), csúszkázás, és persze ami nemmaradhat el a meleg étel-ital fogyasztás, miközben egy gyönyörű színházi előadást nézünk. A terület nagyon szép lesz, sok új elemmel. Hivatalosan jövőhéten jönne, nálunk EU-ba nemtudom csúszni fog e, de addig is olvassátok, illetve tekintsétek meg a képeket (amik persze bővülni fognak):

FROSTBLUFF új "kis" festival terület

Developer Diary

House itemek(egy része)

Új Yule festival horse

Decemberi Store akciók

Decemberben érdemes meglátogatni a Store-t ,hisz napi ajánlatok várnak minket. De figyelem. az akciók csak az adott napon lesznek érvényesek! Valószinüleg a jövőhéten is folytatódik. a listát bővíteni fogjuk, amint van információ róluk.
Íme a lista, hogy mikor milyen akciók lesznek:

Hétfő: 50% off Innocence Virtues

Kedd:50% off Tomes of Continuing Experience

Szerda: 50% off Currency Cap

Csütörtök: 50% off Quest Pack: North Downs

Péntek: 50% off Valour Virtues

Szombat: 50% off Tome of Continuing Skirmish Marks

Vasárnap: 50% off Quest Pack: Evendim

Hétfő: 50% off Inventory Bonus Bags

Őszi Update

Ha nálunk nem is novemberbe, de december 7-én a méretes frissítés Patch hozzánk is megérkezi. Megannyi sok jó dolog lesz bent mint pl, free usernek az epic sztorit végig megcsinálhatják ingyen, igy mória,mirkwood,lórien, enedwaithra is elmehetnek.igaz quest packokat ugyanugy venni kell,viszont Lone Lands mindenki számára ingyenes lesz!
Bemutatkoznak a Taskok amik lvl8tól mindenki számára elérhető örökké ismételhető questek, (több mint 250 quest). Minden terület megkapja a maga reputációs lovát.igy minden repus ló élete felmegy 250-re és nagyobb lett az ellenállásuk, így 8 + 1 (yule festivalos) ló kerül be a játékba,ebből 3 ló kinézetileg is felvan spécizve illetve pár %-al gyorsabbak lettek. Ered Luin területét teljesen revampolják.leginkább a kezdő területet. hosszabb. új questek, és látványos változtatások. akinek van üres karakter slotja.mindenképp tekintse meg!. Rengeteg új class item, craft recept,craft item és sok egyéb item, amik a játékban való boldogulásunkat segítik. Yule festival is megérkezik ami egy új területtel a Winter-home-al jön. szintén az eddigi legjobb yule festivalt ígérik.hisz rengeteg új reward (20nál is több) house itemek, outfitek, és a gyönyörű új ló. illetve új játékok. Rune-keeper és Lore-master (Talismanok!!) rengeteg új változatatást és új skilleket is kapott. huu azthiszem itt abba is hagyom a felsorolást.mert 1 hétig itt irogathatnám, hogy mi minden is lesz. inkább nézzétek meg ti magatok a patch note-t és olvassatok részletesen a felsoroltak közül párat:

TELJES PATCH NOTES
ÚJ MOUNTOK
TASKOK
CLASS ITEMEK
LORE-MASTER PET TALISMAN
ERED LUIN REVAMP

Rise of IsengardBejelentették a következő kiegészítőt hivatalosan. Címe : Rise of Isengard, mint a névből is látni Vasudvardot fogjuk látni jövőre és Rohan egy részét. Új PvP területet kapunk!, Új class questek,új traitek,virtue szint növelés és +5 szint! Így a max szint lvl70 lesz! Sőt egy kis teasert is kaptunk a bejelentés mellett. Már nagyon várjuk!:)

Hivatalos bejelentés!

Reputation System

A Novemberi Update-el még inkább érdemesebb lesz egy adott területnél vagy épp népnél felhúzni a reputációt,hisz pl már mindenhol egyedi lovat lehet szerezni melyeknek az életük jóval több a hagyományosnál , illetve sokkal nehezebben fognak tudni leütni róla. vannak speciális lovak is.amik pl az elf reputációk, világi (eriador), és rank 12es pvp ló, amik a sok élet mellett picivel gyorsabb a többinél.és kinézetre ezek a lovak megvannak áldva egy kis zászlóval amit a nyeregnél lehet látni. továbbá jó kis armorokat.ékszert.és craft recepteket lehet szerezni, íme a lista, hogy hol miket lehet szerezni általánosságban(pár item, illetve egyes lovak még nem szerepelnek itt,ezek majd az updatel együtt érhetőek el).Alatta pedig az új lovakat láthatjátok

REPUTATION SYSTEM
ÚJ LOVAK

Harvest FestivalMeghosszabbítótták az Őszi Fesztivált, így akinek még nemsikerült megszerezni a Skeleton Horse-t ( nyugi,csak bevan festve), még van esélye November 26-ig . A ló a Haunted Burrow nagy ládájában esik kis eséllyel. továbbá aki még nemvolt fesztiválozni látogassa meg Thorin hall kocsmáját, Duillond, Bree festival groundot és a Party fát a Megyében, ahol Haunted Burrow is található.
Italok, zene, tánc tanulás, questek, és sok szép reward várja a látogatót!

Lotro Store-ban egyre több akciók találhatóak. pl most Evendim is 75%-al olcsóbban megszerezhető, érdemes gyakran látogatni a napi akciókat!

Novemberi Update nálunk is a nevéhez lesz hű. tehát mi is megkapjuk még e hónapban. Sok szeretettel várjuk!

F2P MegjelenésVégre megkaptuk a hírt! Európába megérkezi a F2P! Hivatalos dátum szerint: 2010 november 2. (kedd)
Nem kell sokat várni, és végre élvezhetjük az átalakult Lotro-t.

Oldal:  1 2 3 ... 14 [15] 16