HírekMordor kiegészítő
Megérkezett!
Nyári Fesztivál!
Július 16-ig!

Tavaszi FesztiválSajnos még egy kicsit várnunk kell az updatere, addig is Középföldén elolvadt a hó és kinyiltak a virágok. Megjött a tavasz, és itt a tavaszi fesztivál ideje is. Visszatérnek a régi kedvencek , pl a labirintus, sör/bor ivászat, tánc, és személyes kedvencem a rágcsáló taposás, Idén nem lesz újítás a spring festival terén, de kapunk pár új questet, egy gyönyörű új fesztiválos lovat, és pár új outfitet. A fesztivál az update-el együtt fog érkezni, ami előreláthatólag márcisu 24.-én csütörtökön lesz. Részletesebben olvashattok a fesztiválról itt:

Spring Festival Guide
Új Update 2 képek

Update 2 Hivatalos Patch NotesÍme a teljes és hivatalos Update 2 Patch Notes, minden változás teljes részleteségel leírva, és a főbb pontok külön Developer Diary-kba szedve.
Reméljük hamarosan már játszhatunk kedvenc játékunkkal, hogy az új és nagyszerű újdonságokat kipróbálhassuk.
Addig is olvasgassatok!

Update 2 Echoes of the Dead Release Notes

Volume 3 Book 3 Developer DiaryA képen Isildur látható, az új epikus küldetés sorozatban vele találkozhatunk egy session play-ben, ami a régi Gondor földjén fog játszódni.
Az új Book (lvl65) teljesen solozható lesz, viszont aki csapatba szeretné megcsinálni az instákat, persze úgy is megteheti.
Akit érdekel kicsit mélyebben a book, illetve pár előzmény, kattintson a book developer diary-ra:

Volume 3 Book 3 Developer Diary

Evendim RevampMár bevéshetjük a dátumot a naptárba, miszerint JÖVŐHÉT KEDDEN-en azaz 22-én érkezik a várva várt Update 2. Előző hírekbe olvashatattok azokról a dolgokról, amik az újításba lesznek, de kimaradt egy számomra fontos developer diary. Ez pedig az Evendim Revamp-ja. Mint tudjuk, a szójelentése annyiból áll, hogy a terület teljesen átalakul, vagyis új questek, új táborok, új feladatok, látványosságok lesznek. Anno Evedim nemvolt egy kedvenc hely, oly szempontból, hogy nemvolt túl sok quest, nemlehetett olyan tempósan fejlődni és voltak questek amik kicsit nehezebbek voltak, báár maga a terület szépségéért már érdemes volt elnézni oda. Az Update után a területen új csónakos swift utazások lesznek a tó körül (nemkell annyit úszni) lesznek új kisebb táborok és a régiekhez is csoportosul új questek (több 100), lesz új hobbit falu. Így a terület a frissítés után már lvl30-40es területté válik. Lesz egyedi barter rendszere is, amit értékes armor, ékszer setekre, fegyverekre lehet váltani. Ezeket a barter itemeket, Oatbarton rész után kapja a játékos minden quest után. Érdemes lesz tehát visszanézni, vagy épp az adott szinten ott questezni!

Végül pár új hivatalos kép ia jött a közelgő instákról:

Evendim Revamp Developer Diary
Új képek

Crafting Developder DiaryMár nemsok Diary maradt, és végre kézbe kapjuk az Update 2-t. Mostani összegzésben a Craft szerepel.
Sokan nemtudják hogyan kezdjenek bele, mit válasszanak, hol kell gyüjteni. Az update során aki újonnan kezd craftolni, ők már tutorial jelleggel részletesen megtanulhatnak mindent. Minden szakma kap külön questeket és még sok új receptet. A régieket is módosítják, jobb statokkal fognak rendelkezni. A lvl65ös 1st age fegyvert is craftolni lehet majd, illetve az új hunter itemeket.

Crafting Developer Diary

Legendary fegyverekA következő Developer Diary-ban a legendary fegyverekről olvashattok, sok változáson megy keresztül, így az új update kezdetekor mindenkinek nullázzák a legacy-kat és a reliceket is kiveszi a fegyverből. Lesznek új fajta relicek, nem lesz többet tier 9es relic, mostantól a maximális tier 6 lesz. Sok új fajta legendás tárgy lesz, ilyen pl a legendary shard, vagy a scrollok amivel módosíthatjuk a meglévő reliceket. Új fajta kombinácó is lesz a Relic Master.nél. Szóval lesz tartalom a legendás fegyverek terén is. Oh és nefeledjük hogy lesz lvl65ös first age is! Részletesebben itt olvashattok:

Legendary Item Developer Diary
Legendary Weapon Video

Radiance eltűnik

Újabb Developer Diaryban a Radiance eltüntetéséről írnak, hogy miért is kellett kiszedni a játékból vagy épp miért is volt jó. A Gondolat menet, hogy nehezebb instákba ugymond epic harcosnak kellett lenni egyrészt jó ötlet volt, de sokan nemszerették. Ezért kellett eltörölni a Radiance-t, hogy egy egyszerű játékos (átlagnál kicsit jobb felszerelésben) is el tudjon menni akár Barad Guldurba vagy épp Dar Narbugud-ba. Ez változás is a következő update-től lesz.

Radiance Removal Developer Diary

Új raid szettek

Gyorsan jönnek a hírek, igaz ezek a képek pár naposak, de hátha van aki még nemlátta az új armor seteket. Mória, Lórien és Mirkwoodhoz hasonlóan, itt is majd Medallion-t kell gyüjteni. (Medallion of North Men)
A linkre kattintva Enedwaith armor setet láthatjátok képekbe, mivel a statok még változhatnak, ezért a teszt végén fogom kiirni őket, de a kinézet megmarad:

Enedwaith Armor Sets
Armor Sets Statok

Új insták5 új insta jön a következő frissítéssel, elérhető lesz nem is egy, de classonként több ruha szett is.
Az insták a Mysterious Relics helyein lesznek. Érdemes megkeresni ezeket a relicseket, hisz egy title-t is lehet vele szerezni. illetve történetileg köze van az új instáknak a relicsekhez. Akit érdekel, itt van egy guide, hogy mit is kell csinálni:

Mysterious Relics

Az 5 új insta fajtái és helyszínei:

Enedwaith: Ost Dunhoth (12fős)
Trollshaws: Lost Temple (6fős)
Forochel: Glacier Fortress (6fős)
North Downs: Stoneheight (3fős)
Evendim (Oatbarton): Northcotton Farm (3fős)


Képeket az alábbi oldalon találhattok:
Új insták

Végül átalakul a Karakter ablak is, hogy milyen is lesz? Íme:
Új Karakter ablak

Hunter Developer DiaryMegérkezett a 3., hunter classról szóló dev diary is. Személy szerint, én nagyon örülök ennek a módosításnak, hisz lesz itt minden szép és jó. Strength stance kicsit gyengébb lesz,viszont lehet használni már groupba is!Az összes többi támadó skill erősebb, nagyobb eséllyel fog crit-et lőni, kevesebb power, kevesebb cd, lesznek új class itemek tier 5 és tier 6-os . Fleet stance nem lesz többet stance, hanem egy 15sec-es buff amivel focus mentesen lőhetünk futás közben a penetration shot mellett , lesz 100%os gyógyitó közelharci skill és erősebb campfire-t is kapunk! Nagyon várom már . Olvassátok el a Hunter leírást:

Hunter Developer Diary

Oldal:  1 2 3 ... 13 [14] 15 16