HírekMordor kiegészítő
Megérkezett!
Nyári Fesztivál!
Július 16-ig!

Karácsony 2015Kívánunk minden kedves tagunknak és családotoknak áldott, békés karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt!

Új otthonunk a Laurelin!Kedves klántagok és oldalunk követői! Eddigi szerverünk, a Snowbourn közelgő bezárása miatt, hosszú tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy a Laurelin szerverre költözünk. Bízunk benne, hogy követtek minket és legalább olyan jó lesz a Laurelin, mint korábbi világunk volt.

Update 17: The Siege of Minas TirithMegjelent az Update 17: The Siege of Minas Tirith frissítés! Kalandjaink folytatódnak Középföldén, Mordorba tartó hosszú utunk során elértünk a Királyok Városához, ahol Gondor lakóinak segíthetünk felkészülni az ostromra.

Update 16: Ashes of OsgiliathMájus 4-én, hétfőn érkezik a játék következő nagy frissítése Update 16: Ashes of Osgiliath néven. Az új területek mellett végre kapunk új instákat, illetve a egy jelentős frissítés érkezik a LI rendszerhez.

HúsvétÁldott, békés Húsvétot kívánunk minden Kinship tagunknak és családotoknak!

KarácsonyÁldott karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk minden kedves tagunknak!

Update 15: Gondor AflameNovember 5-én megérkezett az Update 15: Gondor Aflame nevű frissítés; a már sokunk által várt Beorning classal és Gondor egy újabb szeletével. Igyekszem összefoglalni a legfontosabb dolgokat.

Update 14Július 14-én érkezik a LotRO következő nagy frissítése, az Update 14. A "kis kiegészítővel" végre Gondor nyugati földjére léphetünk és három területet is bebarangolhatunk. Ezzel a frissítéssel a maximális szint 100-ra emelkedik és számos érdekes tartalom vár majd ránk.

Update 13 és új classMár kicsit (3 hónapja?) régen írtam ki friss hírt, ezt igyekszem pótolni a mostani kis összefoglalóval. Már a Bullroarer szerveren van a hamarosan érkező Update 13. Sajnos raidet nem hoz majd a frissítés, de lesz számos újdonság:

- Folytatódik az epikus küldetés
- Kapunk egy új kisebb területet, Fangorn déli részét
- North Downs, Trollshows, Misty Mountains megújul
- Feljavítot inventory és mail rendszer
- Etten upscale, lvl20-tól

A pénteki béta eventen pedig Rowan bejelentette az idei év egyik meglepetését; egy új freep class fog érkezni. Sajnos ezen, illetve, hogy tökéletesen beleillik a lore-ba, semmit sem tudunk az új jövevényről, de izgalommal várjuk!

KarácsonyÁldott karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk minden kedves tagunknak!

Oldal:  1 [2] 3 ... 14 15 16