HírekMordor kiegészítő
Megérkezett!
Nyári Fesztivál!
Július 16-ig!

Téli FesztiválFogcsikorgató hideggel, zimankós idővel, de megérkezett végre Középföldére a Téli Fesztivál!

Újra ellátogathatunk Winter-home városkába, ahol még az ilyen borús téli időben is kellemesen tölthetjük el szabad perceinket. Ahogy megszokhattuk, most is számíthatunk fergeteges hógolyó csatákra, evő és ivó bajnokságokra és persze a hóember építés sem maradhat el.

Természetesen idén is szerezhetünk sok szép outfitet és pompásan kinéző lovakat.
Mindenkinek jó szórakozást!

Megújult Lotro.hu

Nem rég kaptuk a hírt, hogy Helm's Deep kiegészítő alkalmából teljes mértékben megújult a Lotro.hu oldal. Számos hasznos és érdekes leírással bővült és igyekeznek majd mindig a legfrisebb híreket tudatni a LotRO világából.
Kapott az oldal egy teljesen új fórumot is, ahol bárki bátran felteheti kérdéseit vagy megoszthatja gondolatait. Létrehoztak benne egy kineknek szóló szekciót, hamarosan remélhetőleg mi is megjelenünk benne.

Aki kedvet kapott néhány perc alatt regisztrálhat is.

Helm's Deep szerdán! Frissítve!A kiegészítő megjelenését elhalsztották szerdára, így a dupla XP és Bounder's Bounty event is addig tart!


Már csak két nap van hátra és megérkezik a Helm's Deep kiegészítő. Aki nem rendelte még elő és megszeretné kapni a hozzájáró bónusz tárgyakat, még hétfő reggelig megteheti. Turbine Point-ból való vásárlás esetán számos dolog nem fog hozzá járni, erről a lotro fórumban bővebben is olvashattok.
Ahogy már korábban volt róla szó, a kiegészítővel egészen mélyreható változások fognak érkezni. Ezek nem csak a traiteket és skilleket érintik (bár talán ezek a legfontosabbak), de teljesen újraírnak többféle játékmechanizmust, átdolgozzák a korosabb craft szinteket és még sok egyébb apróság. Ezekről készült számos nagyszerű leírás, amiket remekül összeszedtek a fórumba. Bár fontos megjegyezni ezek a béta 6-os buildjének állapotát tükrözik nem a teljesen elkészültet.
Hétfőn délben fognak leállni a szerverek, ekkor fejeződik be a Bounder's Bounty event is, senki se felejtse el beváltani az összegyűjtött tokeneket, utánna mind markká konvertálódik.

Őszi Fesztivál


Megérkezett az őszi fesztivál Középpföldére! Tedd próbára ügyességed alma-halászattal és vicceld meg középfölde lakóit a Troves and Trickery küldetésekben. Természetesen idén is a legnagyobb látványosság a zsáklak alatt lévő kísértet járta üreg. Számos kis szórakoztató, sőt inkább rémisztő küldetés szól ide, még a legbátrabbak ereiben is lehűl a vér mire kijutnak innen.

Jó szórakozást mindenkinek!

Update 11.4


Ma érkezik a kiegészítő megjelenése előtti, (feltehetően) utolsó patch, ami az Update 11.4-es nevet viseli. Javításra kerül néhány in-game bug:
-Bounders Bounty event hibái
- /follow parancs újra rendesen fog működni War-steeden
-Library insta quest
-Stable travel dismount

Ezeken kívül több technikai javítást is hoz a patch, amik a launcher hibáit és az integrált videokártyák miatti crasheket igyekeznek orvosolni.

Bilbó és Frodó születésnapja


Különös véletlen, hogy Bilbónak és Frodónak egy napon, méghozzá szeptember 22-én van a születésnapja. Már igen rég volt, hogy Bilbo a 111. születésnapi ünnepségükről váratlanul és nem kis meglepetéssel eltűnt. Amint azt tudjuk az efféle történések a hobbitok körében gyorsan misztikus legendává nőnek. Frodó pedig meg van róla győződve, hogy ezek az eltűnés köré szőtt mesék nagyon tetszenének Bilbónak.
Utazatok a Megyébe és segítsetek Frodónak összegyűjteni ezeket a humoros kis történeteket.

A születésnapi ünnepléssel párhuzamosan fut A Hajótörött Tengerészek Meséje (The Tale of the Shipwrecked Mariners), akik szeptember 19-én Evendim felé hajózva kerültek viharba a Borbuggyanon. Segíts nekik szétszórodott rakományaikat összegyűjteni és váltsd ki a mókás kalóz jelmezeket.

A Hajótörött Tengerészek Meséje 23-ig, Bilbó és Frodó születésnapi ünneplése pedig 26-ig fog tartani.

Helm's Deep elővétel és megjelenésVégre meg van az ominózus dátum, 2013. november 18-án jelenik meg Helm's Deep, a LotRO régóta várt kiegészítője. A mai naptól már elő is rendelhető kétféle kiadásban:

Basic Edition
Premium Edition
-1000 TP
-In-game Title
-Outfit
-Token of the Hornburg (kill+craft XP)
-Mount
-2000 TP
-In-game Title
-Outfit (páncél)
-10 quest slot, Remebrance kristály
-Shield of the Hornburg (kill+craft XP)
-Mount Bundle
Helm's Deepel 95-re fejlődhetünk, kapunk három új fejezetet az Epikus történetben. Teljesen átalakul a trait és skill rendszer. Bebarangolhatjuk Nyugatelvét (Rohan nyugati része) és résztvehetünk a kürtvári csatában. Mindezekről később részletesebben is olvashattok.

Helm's Deep első morzsák


Megjelent az első hivatalos kép Helm's Deep kiegészítőről, rákattintva a fenti képre teljes méretben is megetkinthetitek. Holnap pedig már kezdődik a zárt béta tesztelés. Ezért aki eddig nem tette, mindenképpen nézze meg leveles ládáját, hátha kapott meghívást rá.
Hamarosan érkeznek az első Developer Diary-k is, ezek a class revampról fognak szólni.

Update 11.3


Ma érkezik az Update 11.3-as patch, remélhetőleg az utolsó frissítés Helm's Deep megjelenése előtt. Több apróbb bugjavítás (mail, draig, Wildermore q stb...) mellett igyekeznek több lag problémát is orvosolni. Ez főleg a mounted combatban a rubber banding effektre lesz hatással, de remélhetőleg az egyébb esetekben tapasztalható lagon is javít egy keveset.

Továbbá mai nappal kezdődik a Bounder's Bounty event, amiről már előző hírben beszámoltunk bővebben. Most pedig megérkezett egy kisebb felhívás a Bounderektől, ezt angol nyelven olvashatjátok el.

The Bounder’s Bounty


Hétfőn érkezik az Update 11.3-as frissítés és ezzel együtt a The Bounder’s Bounty. Ezt egy rendhagyó fesztiválként lehet elképzelni, ami egészen Helm's Deep megjelenéséig fog tartani. Most az egész szervenek össze kell fognia, hogy segítse ezt a kis társaságot, akik cserébe különféle értékes tárgyakat, állandó bónuszokat és outfiteket adnak.

Oldal:  1 2 [3] 4 ... 14 15 16