HírekMordor kiegészítő
Megérkezett!
Nyári Fesztivál!
Július 16-ig!

Twitter Chat, class revamp


Augusztus 21-én a Twitteren újra egy beszélgetésnek lehettünk részesei, ahol a játékosok kérdéseket tehettek fel a LotRO fejlesztőinek. Most a Helm's Deep kiegészítővel érkező class/trait revamp volt a fő téma. Ahogy várható volt, ez alaposan megmozgatta mindenki fantáziáját, ezért összefoglalva leírom a lényeget.

Community Site Revamp

Július 29-én, hétfőn délután 4 órakor elkezdődik a lotro.com, illetve a my.lotro.com oldalak átalakítása. Feltehetően a folyamat 4 napot vesz igénybe, ez idő alatt írni nem, csak olvasni lehet majd a fórumot. A leállás alatt lesz egy ideiglenes fórum rész ahova bárki írhat hozzászólásokat, de ezek a folyamat végén törlésre kerülnek. Az átlakítás közben a LotRO Twitter és Facebook oldalán közli a híreket és tályékoztat a folyamat állásáról.
Már egy korábbi hírben volt róla szó mind ez mivel fog járni, de lássuk újra emlékeztetőként:

VBulletin fórum újabb verziója
-új külső
-jobb teljesítmény
-jobb mobiltámogatás
-repu rendszer megszűnése

Új Lottery: korábbi widget helyett új Lottery oldal, sok apróbb javítás, már azokat is látni fogjuk amikre nem jelentkezhetünk.

Leálló szolgáltatások
-PvMP és Skirmish leaderboard
-Játékos blogok
-Lorebook
-Karakter és Kinship oldalak
-Aláírás rendszer
-Item/skill ikonok

Mindez sajnos a 3rd party rendszerek végét is jelenti, így például a PvMP Stat. oldal, Plannerek bizonyos részei, Itemadatbázisok továbbiakban nem tudnak majd működni.

Nyári fesztivál 2013


Újra megérkezett a Nyári Fesztivál Középföldére. Catlakozz Te is az Eriador szerte rendezett ünnepségekhez, mutasd meg ügyességedet a különböző feladatokban és gyűjts tokeneket, hogy minél több nagyszerű dolgot kiválthass!

Természetesen idén sem maradhat el Thorin's Gate-ben a hordós futóverseny, se Hobbitfalván az evőverseny. Fogadj az indulók közül a kedvencedre és zsebeld be a nyereményt! Ha még se a tiéd nyer ne add fel, fogadj újra a következő menetben!
A pecások újra hódolhatnak szenvedélyüknek és próbára tehetik magukat a horgászversenyeken. Aki inkább picit pöfékelne próbálja ki a különleges pipafüveket, a Vén Toby ki ne maradjon!

Update 11.2


Július 24-én, holnap érkezik az Update 11.2 nevű frissítés a LotRO-hoz. A béta szerveren már jó pár napja elérhető patch kisebb változtatásokat és javításokat fog főleg tartalmazni. Újra kapunk a Launcherhez egy méretes frissítést, ami feltehetőleg több bugot is javítani fog, illetve felülvizsgálják a quest leadást is (U11.1-ben történt változtatás nem a legjobban sült el).
Ezeken kívül a burglar Addle skilljén a cd 20 másodpercre nő, mounted stance most már nem fog megválozni le- és felszállás miatt. Sajnos a freep insigniák csak out-combatban lesznek használhatóak, így egyedüli haszna a lassító debuffok eltűntetése lesz.
Bekerül a játékba egy új Store-ban vásárolható passzív Riding képesség is. Ennek lesz accountra és egy karakterre szóló változata is (természetesen más más áron). A képesség lényege, hogy minden mount sebessége +68%-ra emelkedik (drágább változattal +78%-ra), Ettenmoorsban ez nem lesz elérhető, ott továbbra is a lovak eredeti sebessége marad meg.

A szerverek várhatóan 12 és 17 óra között nem lesznek elérhetőek.

Twenty Questions Július

Ebben a hónapban is kaptunk egy csokorra való, pontosabban 20 kérdést és választ a Turbine csapatától. A korábbihoz hasonlóan most is a fórumot leginkább megmozgató témákból szemezgettek és ezekre igyekeztek kimerítő válaszokat adni. Sajnos megtudunk pár olyan dolgot is, ami biztos legtöbbünknek nem tetszik, ilyen például a jelenlegi lootrendszerről kialakult véleményük. De kaptunk bár bíztató információt a licensszel kapcsolatban és sok érdekes fejlesztői tevékenységbe is bepillanthatunk.

A kérdéseket és válaszokat magyarul is olvashatjátok a hír folytatásában, igyekeztem kicsit összefoglalva lefordítani.

Kincsvadászatra fel!


Ma újra megjelentek Gondamontól északra az arany után kutató törpök. Ez pedig nem jelenthet mást, mint azt, hogy újra megkezdődött a Kincsvadászat. Ez a remek kis event a mai naptól egészen a hónap végéig tart. Aki korábban még nem vett részt benne, az intro küldetéssel könnyedén elsajátíthatja a vadászat csínját-bínját. Akinek nagy szerencséje van a kincsesládákból ritka mountokat is nyithat, a sok-sok érmét pedig becserélheti értékes tárgyakra.
Jó szerencsét mindenkinek!

Twenty Questions (20 kérdés)

A Twenty Questions (20 kérdés) egy most bevezetésre kerülő újdonság. Lényege, hogy időről időre a LotRO fejlesztőinek feltesznek 20 olyan kérdést ami leginkább foglalkoztatja a játékosokat, vagy érdekes információval szolgálhat. Ezeket a kérdéseket elsősorban a legnagyobb érdeklődést kiváltó fórum topikokból és Players Council tagjai által feltettekből szemezgetik össze. Természetesen olyanokra ne számítsunk amik az NDA szabályaiba ütköznének, viszont így is sok érdekességet megtudhatunk.

Az első 20 kérdés már meg is jelent a héten, a hír bővített részében meg is nézhetitek magyarul összefoglalva.

Update 11.1


Ma érkezik az első jelentősebb patch az Update 11-hez és a szokásostól eltérően már most megkaptuk a változtzatások részletes listáját. Sok bugot kijavítanak, így például:
-Launcher (szerver választás, multibox, stb...)
-Fegyver animációs bug
-Race dmg bonus bug stb...
-Wildemore quest instance

és lesz pár kisebb változtatás is lesz:
-Travel skill barter Forlawhoz
-Virtue és új title Wildemore deedekhez
-Scolar/Cook Wildemore receptek ára 10 tokenre csökken
-Insignia incombatban is használható lesz
-Incombatban nem lehet többi küldetést befejezni

A hivatalos Patch Note-ban még több apróbb javításról és változtatásról is olvashattok.

The Hobbit: The Desolation of Smaug előzetes!


Újra a Hobbittól volt hangos az internet, mert megjelent az első hivatalos előzetese a 2., Szmóg pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug) decemberben filmvászonra kerülő részének. Annak aki már korábban olvasta könyvben sok jelenet biztosan ismerős lesz és újra találkozhatunk benne több régi ismerőssel is A Gyűrűk Ura filmből.
Jó szórakozást az izgalmas ízelítőhöz!

Tavaszi Fesztivál 2013


Tegnapi nappal elkezdődött végre a Tavaszi Fesztivál (Spring Festival) Középföldén. Sajnos új küldetésről nem tudunk, így pár korábbira hívnám fel a figyelmeteket.
Ki ne szeretné az idegesítő, mindent megrágcsáló cickányokat megleckéztetni? Most bárki megteheti Duillondban egy cickány rugdosó küldetés keretében, ráadásul jelentős spring leaf mennyiséget lehet vele gyűjteni. Aki szeretni a rejtvényeket és képes megtalálni mindig a kivezető utat, feltétlen látogassa meg a bríföldi fesztivál tér mellett található labirintust. Az igazán HC játékosok figyelmébe pedig egy virág gyűjtögetős küldetést ajánlok, melyet Breeben a "vaddisznós szökőkútnál" lehet felvenni.
Idén is vannak új barterelhető outfitek (minden képpen szerezzétek be az egyedi Lissuin márkajelzésűeket) és természetesen van új mount, sőt war-steed outfit is.

Jó szórakozást mindenkinek!

Oldal:  1 2 3 [4] 5 ... 14 15 16