HírekMordor kiegészítő
Megérkezett!
Nyári Fesztivál!
Július 16-ig!

Fall Festival

Idei Fall Festival Oktober 19.én megérkezik. Igaz..Egyenlőre csak US szervereken, nincs hír arról hogy Eu-ba is kijön ez idő tájt.
Remélem igen, mert nemszeretnénk lemaradni a Haunted Burrow-ról ami igen érdekes lehet.és vicces, noh meg...réééémisztőőő..buuuu:)
Addig is aki nemismerné olvassa el a Fall Festivalról készül Dev Diary-t:

Fall Festival Developer Diary
Fall Festival Guide

F2P Szeptember 10-énÖrömhír, hogy nem kell október-decemberig várni, hisz a Turbine-Warner emberei úgydöntöttek, hogy nemvárnak addig.
A BETA sikerei eredményeként - "rengeteg ember volt, mindenkinek tetszett, ízzitsuk be a játékot hivatalosan is" - így SZEPTEMBER 10.én INGYENESSÉ válik a lotro, és ezzel együtt a várva várt Volume 3 Book 2 Enedwaith területével is megérkezik hozzánk!

Továbbá kiderült pár info arról, hogy berakják végre a Session play opciót, ami annyit tesz: amikor csak akarjuk ÚJRA játszhatjuk a session playeket is.
(Nagyon örülök ennek. "We Cannot Get Out session" )
És egy új technológiát vezetnek be, ami erre a kérdésre is ad választ : " De ha sztoriként végigvittem addig, hogy a szövetség elhagyta Lórient, akkor mit keresnek az egyik épületbe még mindig Rivendellben? , Illetve hogy hogy még mindig ott ácsorognak Caras Caladhornba a szövetség tagjai? . nos a válasz erre az új rendszerre a következő Dev Diary-ba rejlik, viszont az új Bookról is infokvannak, aki nemakarja megnézni az most netekintse meg, legyen meglepi, báár szinte már nincs semmi titok:)

DEV DIARY VOLUME 3 BOOK 2
WARDROBE SYSTEM

Enedwaith Developer DiaryJó lesz előre dupla annyi élelmet vinni magunkkal Enedwaithba, hisz fenn áll a veszélye, hogy éjszaka a vademberek vagy vadállatok ellopják tőlünk. Ahogy korrában volt szó, lesznek új lények. méghozzá nem is egy. Eléggé szépen sikerültek, pl az az amazon csajszi (Dundlending Scout) egész jólnézki:) de a többiről is ellehet ezt mondani, ahogy fogalmaztak is,remélik az új ellenfelek is visszacsalják a játékosokat, szerintem sikerül nekik. Dev Diary-t olvasván megismerhetjük a lényeket, területeket, rengeteg quest lesz, nagyon jó és hosszú book sztori instákkal, változatosan szines tájakkal (ez az ami nekem nemtetszik annyira,mert túl szines,de ettől még jólehet élőbe). Oh és néhány kép az új karakter menüről (kicsit modernebb lett) és az új quest ikonokról (elöször megijedtem,de ezek csak az elzárt questeket jelzi, pontokkal feloldható)
Noh de olvassátok, illetve nézzétek meg a képeket:

Developer Diary
Karakter menü, zárt questek ikonja

Summer FestivalJúnius 29.étől megérkezik idén is a Summer Festival, az event csaknem 1 hónapig lesz aktív így lesz időtök ellátogatni Shire, Ered Luin (Duillond), Bree-land és Thorin's Hall-i fesztivál helyekre. Visszatérnek a sörivó és a piteevő versenyek is.
Illetve bekerül a várva várt csodaparipa -Pale Golden Summer Horse- is, amiért mindenki úgy rajong.
Pár képet megnézhettek a paciról is.

EnedwaithÍme Enedwaith térképe, sokan mást mondogattak, hogy méretileg mekkora is lehet, legfrissebb hírek szerint North Downsnál jóval nagyobb, hamarosan készlesz a dev diary és lorebookon is megjelenik várva várt új régiónk

Mit is tartalmaz ez a patch?
- Enedwaith régió
- Egy új lehetőség, miszerint a régi Shadows of Angmaros instákat great barrowstól egészen cd/uru -ig, skirmish alapján belehet állítani insta előtt hogy solo vagy épp raid legyen az adott insta, ez egy igen okos ötlet, miszerint ha Raidbe mész más lootok lesznek, hisz itt nem Markok fognak esni, hanem normál lootok. Kíváncsian várom.
- Volume 3 Book 2, sztori folytatódik.
- Housing upgrade, Új Hobby!! ( ez még nembiztos, hogy most fog kijönni)
- Sok új cosmetic ruha, Rift skirmish rewardok alapján.
- Ranger Session play (PVE)
- Free to play
- DirectX 11
- Lotro Store

Klántalálkozó

Hát lebonyolódott a nagy klántalálkozó, remélhetőleg mindenki jól érezte magát, ettünk marhapörit és megtaláltuk a klán totemállatát Horseyouneedle (Lótetű)személyében ! Köszönjük mindenkinek aki eljött!

Welcome Back hétMájus 10-17ig újabb Welcome Back Hét lesz! Aki nincs előfizetve, szokás szerint ingyen játszhat 1 hétig.
Továbbá ez idő alatt minden stable master általi utazás ingyenes lesz, és 5%-al több xp jár minden leölt mobért.

Itt leszedhetitek a legfrisebb klienset,ha épp nincs fent a játék:

KLIENS LETÖLTÉSE

Oldal:  1 2 3 ... 14 15 [16]