Új otthonunk a Laurelin!Kedves klántagok és oldalunk követői! Eddigi szerverünk, a Snowbourn közelgő bezárása miatt, hosszú tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy a Laurelin szerverre költözünk. Bízunk benne, hogy követtek minket és legalább olyan jó lesz a Laurelin, mint korábbi világunk volt.

A költözés teljesen ingyenes és karaktereid mellett minden accounthoz között dolgot hozhatsz magaddal. A transzfer folyamat részletesen a Lotro.hu oldalon olvashatsz.
Öt teljes hónapunk lesz megismerkedni az új világgal, ami elég idő, hogy lássuk helyes volt-e a döntésünk. Ha nem, akkor egy teljes hónapunk lesz átköltözni az Evernight szerverre, hasonlóan ingyenesen. Reméljük erre nem lesz szükség, ha még is, igyekszünk mindenkit időben értesíteni.

Január elején lesz klánunk 7 éves. Hat hosszú év sok idő, mely alatt rengeteg nagyszerű közös élményben volt részünk és sajnos néhány rosszban is. De hamarosan új év kezdődik, és új szerverre költözünk. Felejtsük el a rossz dolgokat és emlékezzünk a vidám percekre, a közösen elért sikerekre, a végig „wipeolt” raidekre, melyek végén csak legyűrtük végül a fő gonoszt! Emlékezzünk az ettenes portyázásokra, a sok közös intázásra, a jókedvű, néha éjszakába nyúló beszélgetésékre, a régi barátságokra és egykori társakra, akikkel már nem találkozunk.

Minden jót és sikeres transzfert kívánunk mindenkinek! Az öreg Bilbó egyik versével köszönök el Tőletek abban a reményben, hogy egyszer még összefutunk Középfölde kalandokkal teli útjain.

Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell,

utak találkozása vár,
futok, a lábam bizsereg-
csak ott lehetnék végre már!
Aztán hová? Ki mondja meg?