Update 19. March of the King



Hamarosan megjelenik a LotRO legújabb frissítése, az Update 19. March of the King! Hőseinket Észak Ithília gyönyörű tájain keresztül kísérhetjük Dagorlad kapujáig, közben érdekes és izgalmas küldetéseket teljesítve. A frissítéssel debütál egy teljesen új Housing rendszer valamint az end-game tartalomról sem feledkeztek el a készítők.

Epikus Küldetések
Természetesen folytatódik a történet; még ki sem hevertük a Pelennori Csata fáradalmait, de útra kelünk barátinkkal, hogy kihívjuk és megmérkőzzünk Mordor fekete urával.

Új területek
A frissítéssel elbarangolhatunk Észak Ithíliába, ami kétség kívül Gondor legszebb régiója. Számos küldetés és deed vár ránk, valamint meglátogathatunk olyan ikonikus helyeket is, mint Cair Andros, Henneth Annún.

Észak Ithília virágai
Felszerelésünk fejlesztéséhez ezúttal nem érceket, bőröket és fát kell gyűjteni, hanem a terület szerte megtalálható különleges és Középföldén egyedi virágok esszenciáját kell kinyernünk. Ezeket beválthatjuk új ruhákra, ékszerekre és fejleszthetjük a már megszerzett raides (T2-es) ruhánkat is.

Új Housing
Belfalas partján egy új prémium lakóövezet készült, ahol némi Mithril Coinért cserébe vehetünk gondori stílusú házakat a meglévő házunk mellé. Fenntartási költség VIP játékosok számára nincs.

Egyéb
- A burglar és hunter classok kaptak egy kisebb "ráncfelvarrást"; jelentősen növelték sebzésüket, hogy T2-es raideken is felvehessék a versenyt a többi class mellett.
- Új Featured Insták érkeznek (Sâri-surma, Fornost: Wraith of Water, Annúminas: Haudh Valandil, Northcotton Farm, Iorbar's Peak), valamint új, növelt item szintű ékszerek.
- Mindezen felül még sok apró javítás.