Helm's Deep szerdán! Frissítve!A kiegészítő megjelenését elhalsztották szerdára, így a dupla XP és Bounder's Bounty event is addig tart!


Már csak két nap van hátra és megérkezik a Helm's Deep kiegészítő. Aki nem rendelte még elő és megszeretné kapni a hozzájáró bónusz tárgyakat, még hétfő reggelig megteheti. Turbine Point-ból való vásárlás esetán számos dolog nem fog hozzá járni, erről a lotro fórumban bővebben is olvashattok.
Ahogy már korábban volt róla szó, a kiegészítővel egészen mélyreható változások fognak érkezni. Ezek nem csak a traiteket és skilleket érintik (bár talán ezek a legfontosabbak), de teljesen újraírnak többféle játékmechanizmust, átdolgozzák a korosabb craft szinteket és még sok egyébb apróság. Ezekről készült számos nagyszerű leírás, amiket remekül összeszedtek a fórumba. Bár fontos megjegyezni ezek a béta 6-os buildjének állapotát tükrözik nem a teljesen elkészültet.
Hétfőn délben fognak leállni a szerverek, ekkor fejeződik be a Bounder's Bounty event is, senki se felejtse el beváltani az összegyűjtött tokeneket, utánna mind markká konvertálódik.